Egy olyan oldalon jársz, amelyen egy folytatásos regényt olvashatsz. A történet egy lányról szól, aki nehéz múlt után egy elit lovasakadémia tanulója lesz. Vajon képes lesz egy középosztálybeli lány beilleszkedni egy iskolába, ami tele van gazdag, elkényesztetett palántákkal? 
A szereplők teljes mértékben kitaláltak, bármiféle hasonlóság a véletlen műve (vagy mégse?). A történet helyszíne Magyarország, de az akadémia és annak városa a fantázia szüleménye

A részeket igyekszem félhetente/hetente feltölteni.

Kérlek, ha olvasod a részeket, írd meg, tetszett-e vagy sem, sokat jelentene nekem! :) Köszönöm!

Lia

 

¤ Kezdőlap
  ¤ Szereplőkről bővebben 
  ¤ Háttértörténetek
  ¤ Előző részekről
  ¤ Az akadémiáról
  ¤ Mondd el a véleményed!

 

Várható időpont: 2015. 03. 13-14.

Előzetes: A következő részben kiderül, mit kezd Dani a nála lévő információkkal, helyesen használja-e fel őket, és Dóri kap-e új esélyt a versenyzésre. Dani és Dóri kapcsolata vajon végleg véget ér, vagy a lány képes megbocsájtani a fiúnak? Dóri üldözési mániája elmúlik, vagy újra felszínre tör? Mindez kiderül a következő részben.

 

Előző szavazás (Kinek a segítségével kapjon Dóri újabb lehetőséget a versenyzésre?) eredménye:

Balu segítségével 85,71%
Dani segítségével 14,29%
A titokzatos idegen (Dóri apja?) segítségével 0,00%
Ne kapjon újabb lehetőséget 0,00%

 

 
Háttértörténetek

A modul a történet előrehaladtával folyamatosan bővül!

Dóri múltja
Dóri kiskora óta állatorvos szeretett volna lenni, de 20 évesen két pont híján nem sikerült bekerülnie az egyetemre. Nyolc éves kora óta lovagol, évekkel ezelőtt eredményesen szerepelt versenyeken.
Anyja és nővére autóbalesetben haltak meg két évvel ezelőtt. Ezután apja  - akive soha nem jöttek ki jól - magával akarta vinni külföldre, ahol évek óta dolgozott, de a lány inkább a nagynénjéhez költözött messze barátaitól. A gimnázium utolsó évét magántanulóként végezte.
Eddig nagynénjével és annak családjával élt Nyíregyházán. Anyagi helyzetük nem jó. Az akadémiára ösztöndíjas diákként került be eredményei miatt. 
Legjobb barátnője Kitti, akivel óvoda óti ismerik egymást, majd egy általános iskolába jártak. Kitti pár hónappal idősebb nála, Budapesten tanul az ELTE-n, de hetente hazajár Veszprémbe, így Dórival az utóbbi időben javarészt telefonon és az interneten tartják a kapcsolatot, de barátságuk nem romlott le.
Szandi kezdetektől fogva utálta Dórit, Elsősorban azért, mert Dóri összegabalyodott Mátéval, akibe Szandi régóta bele volt zúgva, másodsorban pedig azért, mert Dóri jobb lovas, mint ő. Először fegyegette a lányt, hogy kirúgatja az akadémáiról. Később megmérgezte Nevadát, hogy Dóri elessen a versenyzés lehetőségétől...
Az akadémián ismerkedett meg Danival, aki az edzője. A fiatal sráccal a legelső pillanattól kezdve szimpatizált, majd később a fiú aprócska, kedves üzeneteket rejtett el a szekrényében. Egyik edzésen váratlanul randira hívta a lányt, aki igent mondott. Először megbeszélték, hogy csak barátok lehetnek, de az idő előrahaladtával átlépték ezt a határt. Egy pár lettek, kapcsolatuk folyamatosan mélyült...
Baluval akkor ismerkedett meg, amikor a fiú állásinterjúra jött. Később az akadémia lovásza lett, és Dórival egyre jobban megkedvelték egymást...

Dani múltja
Dani tehetős családból származik, amiről kezdetben nem sok mindent tudunk. Amikor Dóri megnyílik előtte, kénytelen ő is mesélni a családjáról, ám egy hazugsággal áll elő, miszerint szülei istállótűzben haltak meg, miközben menekítették ki a lovakat. Öccsét ezután gyámsága alá vette, eladták az összes lovat, felvették a biztosítási díjat, majd vettek egy lakást, ahol öccse nagykorúvá válásáig laktak. Öccse most szakács, Dani pedig lovasoktató az akadémián. 
Dóri edzője lett, és a lány nagyon megtetszett neki. A fiú aprócska, kedves üzeneteket rejtett el Dóri szekrényében. Egyik edzésen váratlanul randira hívta, aki igent mondott. Először megbeszélték, hogy csak barátok lehetnek, de az idő előrahaladtával átlépték ezt a határt. Egy pár lettek, kapcsolatuk folyamatosan mélyült...

 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!