Egy olyan oldalon jársz, amelyen egy folytatásos regényt olvashatsz. A történet egy lányról szól, aki nehéz múlt után egy elit lovasakadémia tanulója lesz. Vajon képes lesz egy középosztálybeli lány beilleszkedni egy iskolába, ami tele van gazdag, elkényesztetett palántákkal? 
A szereplők teljes mértékben kitaláltak, bármiféle hasonlóság a véletlen műve (vagy mégse?). A történet helyszíne Magyarország, de az akadémia és annak városa a fantázia szüleménye

A részeket igyekszem félhetente/hetente feltölteni.

Kérlek, ha olvasod a részeket, írd meg, tetszett-e vagy sem, sokat jelentene nekem! :) Köszönöm!

Lia

 

¤ Kezdőlap
  ¤ Szereplőkről bővebben 
  ¤ Háttértörténetek
  ¤ Előző részekről
  ¤ Az akadémiáról
  ¤ Mondd el a véleményed!

 

Várható időpont: 2015. 03. 13-14.

Előzetes: A következő részben kiderül, mit kezd Dani a nála lévő információkkal, helyesen használja-e fel őket, és Dóri kap-e új esélyt a versenyzésre. Dani és Dóri kapcsolata vajon végleg véget ér, vagy a lány képes megbocsájtani a fiúnak? Dóri üldözési mániája elmúlik, vagy újra felszínre tör? Mindez kiderül a következő részben.

 

Előző szavazás (Kinek a segítségével kapjon Dóri újabb lehetőséget a versenyzésre?) eredménye:

Balu segítségével 85,71%
Dani segítségével 14,29%
A titokzatos idegen (Dóri apja?) segítségével 0,00%
Ne kapjon újabb lehetőséget 0,00%

 

 
Előző részekről

I. rész - A beköltözés: Az első részben megismerkedhettünk Dóri kis családjával, Adéllal (nagynéni), Patrikkal (nagynéni férje), Dominikkal (unokatestvér) és Vandával (unokatestvér). A beköltözés első napjáról szóló részben megismertük Timit is, aki a második emeleti, 206-os számú szobján osztozik Dórival.

II. rész - A múlt: Ebben a részben az egy évvel ezelőtti eseményeket tudhattuk meg, amikor Dóri és Kitti (barátnő) az akadémia nyílt napjára látogattak el, és kiderült, hogyan változtak meg Dóri állatorvosi egyetemmel kapcsolatos tervei, és hogyan került az akadémiára. A nyílt napon találkoztak egy "lovászfiúval" is, aki később fontos szerepet kaphta Dóri életében.

III. rész - Az első edzés: Ebben a részben elkezdődik az élet az akadémián. Dóri megismerkedik a lovával, Nevadával, megtudja az órarendjét és az edzője nevét: Maurer Dani. Az első edzés izgalmairól is olvashatunk, amikor kiderül, hogy a II. részben megismert, lovászfiúnak vélt srác igazából Dani, aki nagyon is jól ismeri Dórit. 

IV. rész - A buli: Dóri bulizni indul a kollégiumi lakókkal, ám hamar rájön, hogy sokan nem látják szívesen anyagi különbözősége miatt. Szandi egyenesen utálja, Máté azonban úgy tűnik, igencsak szimpatizál vele. Noémivel talán jó kapcsolatot tud majd kialakítani, Timi pedig csúnyán kibeszéli a háta mögött. 

V. rész - Egy csodálatos délután: Dóri idegenvezetőre bukkan edzője, Dani személyében, aki körbevezeti az akadémián, és megmutatja neki a különleges szokásokat. Miután az épületet alaposan bemutatta, közös tereplovaglásra isndulnak. 

VI. rész - Fenyegetés: Szandi meglátja, amint Dani és Dóri visszatérnek a közös tereplovaglásról, és gyanakodni kezd, hogy van közöttük valami. Ez tökéletes alkalom, hogy megfenyegesse Dórit; ha nem száll le Mátéról, keservesen megbánja, hogy egyáltalán az akadédmia tanulója lett. Este Máté is meglátogatja a lányt a kollégiumi szobában, és rámászik Dórira. 

VII. rész - A cetlik: Pár hónappal később térünk vissza az akadémiára, pontosabban a téliszünet után. Azóta Dani és Dóri kapcsolata sokat mélyült, és Dani rendszeresen meglepi a lányt kedveskedő üzenetekkel a szekrényében. Dórinak imponál ez, hiszen kedveli a fiút, mégsem gondol arra, hogy esetleg lehet közöttük komolyabb kapcsolat, hiszen a fiú az edzője. Dórinak az az érzése támad, hogy valaki figyeli.

VIII. rész - A randi: Dóri tévedett Dani érzéseivel kapcsolatban. Dani randira hívja a lányt, aki igent mond neki. Dóri egyre többször érzi, hogy valaki követi őt, és ganyúja beigazolódik, amikor egy edzésen a tribünön álló rejtélyes alak újra megjelenik. 
A randi jól alakul, ám - közös megállapodás alapján - Dani és Dóri úgy dönt, hogy csak barátok maradnak.

IX rész: Az akadémián újabb szereplő jelenik meg, Balu. A fiú lovásznak jelentkezett az istállóba, Dóritól kér útbaigazítást. A lány paranoiájáról kiderül, hogy nem alaptalan, amikor felszereléseiben valaki szándékosan kárt tett. Dani próbálja megnyugtatni, kisebb-nagyobb sikerrel.
Dani és Dóri újabb randira mennek, ám ezentúl túllépik a barátság határát.

X. rész - A terv: Balu hivatalosan is az akadémia lovászfiúja lesz. Ő és Dóri első benyomásai igen jók egymásról, Dóri látszólag kezdi megkedvelni a fiatal fiút. Nevadával való edzés egyre jobban megy, Dani állítása szerint Dóri az akadémia legjobb lovasa lehet, aminek Szandi egyáltalán nem örül. A lány tudja, hogy hamarosan itt az első fordulója a szezonra való versenynek, ami az akadémia tanulói között folyik, így mindent megtesz, hogy szabotálja Dórit. Még Nevada megmérgezéséhez is van bátorsága.

XI. rész - Dóri múltja: Nevada kólikás tünetei miatt Dóri elesik a versenyzés lehetőségétől. Dani igazságtalannak véli a helyzetet, ezért megpróbál az igazgatónál eljárni, sikertelenül. Nevada gyors gyógyulása után a fiú a kollégiumban keresi fel a lányt, ahol kapcsolatuk tovább mélyül, amikor Dóri elmeséli családjának tragikus történetét; anyja és nővére két éve autóbalesetben meghaltak, majd apja magára hagyva kiköltözött külföldre. Nyíregyházán kellett tovább élnie, aggasztó anyagi körülmények között. Dóri Dani családja felől kérdezősködik, mire a fiő egy hazugsággal áll elő, miszerint az ő szülei tűzesetben haltak meg.

 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!