Egy olyan oldalon jársz, amelyen egy folytatásos regényt olvashatsz. A történet egy lányról szól, aki nehéz múlt után egy elit lovasakadémia tanulója lesz. Vajon képes lesz egy középosztálybeli lány beilleszkedni egy iskolába, ami tele van gazdag, elkényesztetett palántákkal? 
A szereplők teljes mértékben kitaláltak, bármiféle hasonlóság a véletlen műve (vagy mégse?). A történet helyszíne Magyarország, de az akadémia és annak városa a fantázia szüleménye

A részeket igyekszem félhetente/hetente feltölteni.

Kérlek, ha olvasod a részeket, írd meg, tetszett-e vagy sem, sokat jelentene nekem! :) Köszönöm!

Lia

 

¤ Kezdőlap
  ¤ Szereplőkről bővebben 
  ¤ Háttértörténetek
  ¤ Előző részekről
  ¤ Az akadémiáról
  ¤ Mondd el a véleményed!

 

Várható időpont: 2015. 03. 13-14.

Előzetes: A következő részben kiderül, mit kezd Dani a nála lévő információkkal, helyesen használja-e fel őket, és Dóri kap-e új esélyt a versenyzésre. Dani és Dóri kapcsolata vajon végleg véget ér, vagy a lány képes megbocsájtani a fiúnak? Dóri üldözési mániája elmúlik, vagy újra felszínre tör? Mindez kiderül a következő részben.

 

Előző szavazás (Kinek a segítségével kapjon Dóri újabb lehetőséget a versenyzésre?) eredménye:

Balu segítségével 85,71%
Dani segítségével 14,29%
A titokzatos idegen (Dóri apja?) segítségével 0,00%
Ne kapjon újabb lehetőséget 0,00%

 

 
Előző részekről

I. rész - A beköltözés: Az első részben megismerkedhettünk Dóri kis családjával, Adéllal (nagynéni), Patrikkal (nagynéni férje), Dominikkal (unokatestvér) és Vandával (unokatestvér). A beköltözés első napjáról szóló részben megismertük Timit is, aki a második emeleti, 206-os számú szobján osztozik Dórival.

II. rész - A múlt: Ebben a részben az egy évvel ezelőtti eseményeket tudhattuk meg, amikor Dóri és Kitti (barátnő) az akadémia nyílt napjára látogattak el, és kiderült, hogyan változtak meg Dóri állatorvosi egyetemmel kapcsolatos tervei, és hogyan került az akadémiára. A nyílt napon találkoztak egy "lovászfiúval" is, aki később fontos szerepet kaphta Dóri életében.

III. rész - Az első edzés: Ebben a részben elkezdődik az élet az akadémián. Dóri megismerkedik a lovával, Nevadával, megtudja az órarendjét és az edzője nevét: Maurer Dani. Az első edzés izgalmairól is olvashatunk, amikor kiderül, hogy a II. részben megismert, lovászfiúnak vélt srác igazából Dani, aki nagyon is jól ismeri Dórit. 

IV. rész - A buli: Dóri bulizni indul a kollégiumi lakókkal, ám hamar rájön, hogy sokan nem látják szívesen anyagi különbözősége miatt. Szandi egyenesen utálja, Máté azonban úgy tűnik, igencsak szimpatizál vele. Noémivel talán jó kapcsolatot tud majd kialakítani, Timi pedig csúnyán kibeszéli a háta mögött. 

V. rész - Egy csodálatos délután: Dóri idegenvezetőre bukkan edzője, Dani személyében, aki körbevezeti az akadémián, és megmutatja neki a különleges szokásokat. Miután az épületet alaposan bemutatta, közös tereplovaglásra isndulnak. 

VI. rész - Fenyegetés: Szandi meglátja, amint Dani és Dóri visszatérnek a közös tereplovaglásról, és gyanakodni kezd, hogy van közöttük valami. Ez tökéletes alkalom, hogy megfenyegesse Dórit; ha nem száll le Mátéról, keservesen megbánja, hogy egyáltalán az akadédmia tanulója lett. Este Máté is meglátogatja a lányt a kollégiumi szobában, és rámászik Dórira. 

VII. rész - A cetlik: Pár hónappal később térünk vissza az akadémiára, pontosabban a téliszünet után. Azóta Dani és Dóri kapcsolata sokat mélyült, és Dani rendszeresen meglepi a lányt kedveskedő üzenetekkel a szekrényében. Dórinak imponál ez, hiszen kedveli a fiút, mégsem gondol arra, hogy esetleg lehet közöttük komolyabb kapcsolat, hiszen a fiú az edzője. Dórinak az az érzése támad, hogy valaki figyeli.

VIII. rész - A randi: Dóri tévedett Dani érzéseivel kapcsolatban. Dani randira hívja a lányt, aki igent mond neki. Dóri egyre többször érzi, hogy valaki követi őt, és ganyúja beigazolódik, amikor egy edzésen a tribünön álló rejtélyes alak újra megjelenik. 
A randi jól alakul, ám - közös megállapodás alapján - Dani és Dóri úgy dönt, hogy csak barátok maradnak.

IX rész: Az akadémián újabb szereplő jelenik meg, Balu. A fiú lovásznak jelentkezett az istállóba, Dóritól kér útbaigazítást. A lány paranoiájáról kiderül, hogy nem alaptalan, amikor felszereléseiben valaki szándékosan kárt tett. Dani próbálja megnyugtatni, kisebb-nagyobb sikerrel.
Dani és Dóri újabb randira mennek, ám ezentúl túllépik a barátság határát.

X. rész - A terv: Balu hivatalosan is az akadémia lovászfiúja lesz. Ő és Dóri első benyomásai igen jók egymásról, Dóri látszólag kezdi megkedvelni a fiatal fiút. Nevadával való edzés egyre jobban megy, Dani állítása szerint Dóri az akadémia legjobb lovasa lehet, aminek Szandi egyáltalán nem örül. A lány tudja, hogy hamarosan itt az első fordulója a szezonra való versenynek, ami az akadémia tanulói között folyik, így mindent megtesz, hogy szabotálja Dórit. Még Nevada megmérgezéséhez is van bátorsága.

XI. rész - Dóri múltja: Nevada kólikás tünetei miatt Dóri elesik a versenyzés lehetőségétől. Dani igazságtalannak véli a helyzetet, ezért megpróbál az igazgatónál eljárni, sikertelenül. Nevada gyors gyógyulása után a fiú a kollégiumban keresi fel a lányt, ahol kapcsolatuk tovább mélyül, amikor Dóri elmeséli családjának tragikus történetét; anyja és nővére két éve autóbalesetben meghaltak, majd apja magára hagyva kiköltözött külföldre. Nyíregyházán kellett tovább élnie, aggasztó anyagi körülmények között. Dóri Dani családja felől kérdezősködik, mire a fiő egy hazugsággal áll elő, miszerint az ő szülei tűzesetben haltak meg.

 


A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human